logga-3.jpg

 

Hem Leverantörer För poolen Länkar Kontakt marksten RS Mustang GOP plastprod

 

Inspiration
 

 

Spolarvätska i lager.

logo-footer.png

Ring eller maila mig så bokar vi ett möte och

tittar på vad vi kan göra i just er trädgård.

 0709-943593

 

info@stenansiktet.se

bradstone-mur1.jpg

MUR

Starka har ett brett sortiment av mursten. Allt från större och tyngre konstruktionsmurar, L-stöd och stödmurar, till den dekorativa trädgårdsmuren. Merparten av vår mursten passar dessutom ihop med vårt markstensortiment.

Murar ramar in, bygger nivåer och håller jord och växtlighet på plats. Låt naturens färger och former avgöra vilken mur som passar bäst. Ett murblock kan också med fördel användas för att bygga planteringskärl i olika fomer och höjder. Med våra byggklotsar kan du bokstavligen ta ut svängarna

bradstone-madoc-mur1.jpg

DEKORATION

Du kan enkelt förgylla din utemiljö lite extra med våra Dekorationstillbehör. Vad sägs om en trädgårdsgång med hjälp av steppingstones? Eller en dekorativ cirkel i anslutning till uteplatsen? Du får en trädgård som sticker ut och inte liknar någon annan.

Granitfliser-Vipperoed-010b.jpg

GRANIT PLATTOR

Natursten är tidlöst och används därför ofta på gator, parker och torg i äldre stadskärnor, men också i trädgårdar. Med granitbeläggning som görs på ett bra sätt får man en anläggning som kan brukas under lång tid med ett minimum av underhåll och skötsel.

Tänk på att granit är ett naturmaterial. Färgskiftningar kan därför förekomma, samt viss skillnad i mått och vikt. För att trolla bort effekterna kan du plocka produkterna stapelvis i stället för lavvis från pallen. Allra helst från flera pallar samtidigt.


Variationer såsom färgskiftningar och struktur kan förekomma inom samma stensort och inom samma parti. Det är naturligt med ränder och körtlar i kvarts eller svaga dragningar i nyansen för de flesta granitsorter och innebär inte någon försämring av materialets egenskaper. Av produktionstekniska skäl är det också relativt höga toleranser vad gäller granit. Därför kan tjockleken variera något.

 

 

 

Copyright | Hemsida med Sitoo