logga-3.jpg

 

Hem Leverantörer För poolen Länkar Kontakt marksten

 

Kami Classic House GOP Randers outlet Sunnerbo Isodrän Grillar
 

 

NYTT FÖR I ÅR

Spolarvätska i lager.

logo.png

ISODRÄN-skivan – Funktionellt fuktskydd

Minska risken för fuktskada med fuktskydd för alla grunder

Hos ISODRÄN AB ser vi till att alltid skapa funktionella lösningar som skyddar ditt hem mot fukt!

ISODRÄN-skivan är produkten för dig som söker ett energisnålt fuktskydd. Genom att fylla funktioner inom isolering för källarväggar, platta på mark, krypgrunder, takterrasser eller idrottsytor skapar ISODRÄN-skivan de bästa förutsättningarna när det kommer till att förbygga fuktskador. Hos ISODRÄN AB skräddarsyr vi lösningar för ditt hem, en välbehövlig investering som kan spara stora summor och förlänger livslängden för alla typer av grunder.

Ledande varumärke inom fuktskydd

ISODRÄN AB är Skandinaviens ledande märke för denna typ av isolering/fuktskydd. Gör valet lätt om du söker kvalité och en oslagbar support till just ditt projekt! Välj ISODRÄN-skivan som din primära lösning.


ISODRÄN-skivan och dess tillbehör säljs via ett rikstäckande återförsäljarnät och finns garanterat att hitta någonstans nära dig!


För att ytterligare säkra kvalitén för dig som slutkund har ISODRÄN AB lanserat ett certifieringskoncept som kallas ISOCERT. Du läser mer om ISOCERT i menyvalet här till vänster.Klicka här för att komma till källarväggar

KÄLLARVÄGG - KRYPGRUND - PLATTA PÅ MARK - IDROTTSYTOR - TAKTERRASSER

 

Copyright | Hemsida med Sitoo