logga-3.jpg

 

Hem Leverantörer För poolen Länkar Kontakt marksten RS Mustang GOP plastprod

 

Kami Randers GEBO
 

 

Spolarvätska i lager.

kami-logo.png

bmx-hopp-over-tak.jpg

Förstklassiga tak med känsla för stil, hållbarhet och funktion

Kami erbjuder lätta, hållfasta och lättmonterade tak av plåt för villor, flerbostadshus och kommersiella fastigheter. Tak som passar lika bra vid renovering som vid nybyggnation.

Vi har valt att fokusera på förstklassiga plåttak baserat på takpannor i stål och aluminium för krävande kunder med höga krav på takets kvalitet, utseende och livslängd.

Hållbarhet i fokus

Vi erbjuder marknadens mest hållbara tak av plåt. Tack vare vår unika pressteknik som ger överlägsen styrka, elektrostatmålning och sandbeläggning levererar vi alltid förstklassiga tak till våra kunder.

Takets kvalité framför allt

Vi använder bara stål av högsta kvalitet. Och vi anser att du har rätt till hög kvalitet och material med lång livslängd. Därför vågar vi också ge dig mer än standardgarantier; våra tak TerraPlegel och PlusPlegel omfattas av 30 års garanti.

Kami är ett globalt företag

Kami är idag ett globalt företag med ett stort antal återförsäljare i Norden och distributörer i världen. Företagsledning, kundservice och produktion finns i Kalix i Norrbottens län.

Alltid i tid

Oavsett om vi levererar till återförsäljaren eller direkt till byggarbetsplatsen så kommer du att kunna lägga ditt tak enligt schemat

 

Copyright | Hemsida med Sitoo